Drone-opnamen Le Château terrein

Le Chateau drone

‘Wow, wat is het hier groot, en al die leuke hoekjes en paadjes…’ Veel gasten hebben wel de vele foto’s op onze site gezien, maar ze hebben toch nog geen compleet overzicht van het terrein van Le Château. Deze prachtige drone foto’s geven dat overzicht een stuk beter. Ook zie je hoeveel privacy de vakantiehuisjes alle drie hebben.

We hebben onze neef Paul bereid gevonden om zijn drone naar Le Château mee te nemen en de gasten gevraagd om toestemming (hoewel ze niet herkenbaar in beeld zijn gekomen) en dit is het resultaat.

Een prachtig overzicht van Le Château vanuit de velden tegenover ons huis. Je ziet de weg waar ons huis aan ligt, de vele bomen, de mancave links, de Bergerie rechts vooraan en het Chalet middenachterin. Rechts is nog het puntje van de Glampingtent zichtbaar. Gefotografeerd vanuit de drone.
Een prachtig overzicht van Le Château vanuit de velden tegenover ons huis. Je ziet de weg waar ons huis aan ligt, de vele bomen, de mancave links, de Bergerie rechts vooraan en het Chalet middenachterin. Rechts is nog het puntje van de Glampingtent zichtbaar. Gefotografeerd vanuit de drone.

Groen Normandië

Vanuit de velden zie je goed hoe groen het terrein van Le Château is. Op bovenstaande foto zie je ook alle gîtes goed. Alleen de Trekkershut ligt verborgen achter de bomen. Dat was trouwens nog best een uitdaging, al dat loof! Voor je het weet ligt de drone op de grond. Ook de telefoon- en elektriciteitsleidingen die ‘echt Frans’ altijd in de weg hangen, waren een uitdaging. Ze gaven soms zo’n interferentie dat de drone onbestuurbaar werd. Te meer reden om heel blij te zijn met deze prachtige opnamen.

Close-up van hetzelfde beeld als hierboven, maar nu met een turquoise lijn de grenzen van het terrein aangegeven. Een groene oase.
Close-up van hetzelfde beeld als hierboven, maar nu met een turquoise lijn de grenzen van het terrein aangegeven. Een groene oase.

Vissen in Normandië

Op het terrein van onze buren ligt een grote visvijver, de oude kasteelvijver, waar onze gasten best een hengeltje mogen uitgooien om op karpers te vissen. Vorig jaar zaten er zelfs een familie beverratten in. Je ziet op onderstaande foto heel goed hoe mooi het achterland is, rechts zie je zelfs al een puntje van het enorme Fôret de Cerisy, waar het heerlijk wandelen is.

Overzicht terrein van Le Château vanuit de drone vanaf de vijver van de buren.
Overzicht terrein van Le Château vanuit de drone vanaf de vijver van de buren.

Alle gites van Le Château

Op onderstaande foto zie je een overzicht van het terrein vanaf Le Chalet (vooraan), met zijn eigen tuin, het woonhuis met daarin Le Grenier (rechts boven) en de Mancave (rechts) en een klein puntje rood van de Trekkershut (rechtsvoor). Op 13 uur zie je de Bergerie en helemaal links de Glamping tent. Deze twee liggen binnen de oude muren van de kasteelmoestuin. Veel privacy op je vakantie dus.

Overzicht terrein vanaf Le Chalet (vooraan), het huis met Le Grenier (rechts boven) en de Mancave (rechts), klein puntje rood van de Trekkershut (rechtsvoor). Op 13 uur zie je de Bergerie en helemaal links de Glamping tent.
Overzicht terrein vanaf Le Chalet (midden voor)

Film-opnamen drone Le Château

En dan als afsluiter, nog twee filmpjes. Kun je lekker wegdromen als je een jaartje niet naar Le Château kunt komen! 😉 Tot ziens!

Geef een reactie