Op vakantie met je hond naar Normandië

Vakantie met hond is meestal een hele opgave. Niet dat het beestje zo veel problemen geeft, maar het kan een uitdaging zijn om een accommodatie te vinden waar je huisdier ook welkom is. Is jouw hondje een allemansvriend, gewend aan mensen en andere honden? Valt hij niet uit als hij schrikt en is hij aaibaar? Met andere woorden: is hij gesocialiseerd? Dan is jouw hond van harte welkom op Le Château.

Welke honden wel en niet?

Pups jonger dan 12 maanden zijn meestal nog volop aan het leren, en vaak nog niet gesteriliseerd of gecastreerd. Dat geeft wel eens problemen met andere honden, en soms ook met mensen. Wij ontvangen op ons vakantie terrein allerhande gasten, waaronder ook kinderen en mensen die bang zijn voor honden. En omdat zij ook graag van hun vakantie genieten, willen wij je vragen om je hond zo veel mogelijk aangelijnd te houden en alleen mee te nemen naar Normandië als hij echt gezellig is. Dan heeft je hond ook een fijne vakantie!

Je mag met je hond niet op alle stranden, maar bij Colleville, vlak voor de Amerikaanse begraafplaats, zijn honden toegestaan en kun je een topvakantie met je hond beleven.

Foto’s: je ziet hier onze babysit dog Snuffie, die het hier reuze naar zijn zin heeft.