Vakantie zonder vliegen? Boek een natuurhuisje in Normandië

Vakantie zonder vliegen? Ontdek de uitgestrekte mogelijkheden van Normandië met een romantisch natuurhuisje als uitvalsbasis.

Niet vliegen, wel weg van de drukte

Staat ‘vakantie zonder vliegen’ voor jou gelijk aan ‘weg van de drukte’? Dan is Normandië een ideale bestemming. Normandië heeft je prachtige stranden te bieden, uitgestrekt weilanden, bossen om in te wandelen of in te mountainbiken en lieflijke steden om weg van de massa te ontdekken.

Voor natuurliefhebbers, sportievelingen, rustzoekers, strandfanaten en liefhebbers van historie is Normandië een ontdekking met 100% vive la vie-gevoel.

Strand van Ste Honorine des Pertes, Basse-Normandie

Road trip naar je vakantiehuisje in Normandië

Een vakantie zonder vliegen, en toch binnen een dag op je vakantiebestemming zijn? Op slechts 7 uur rijden van Utrecht vind je onze voormalige kasteelboerderij met drie natuurhuisjes. De centraal gelegen vakantiehuisjes zijn ideaal als vertrekpunt voor ontdekkingstochten, bezoekjes aan dorpsmarkten of een indrukwekkend bezoek aan de landingsstranden van D-Day. Op regenachtige dagen plof je op de bank met een goed boek om tot rust te komen. Niets staat je in de weg om vanuit je vakantieverblijf de dag te laten komen zoals deze komt.

Voeten in het gras

Onze vakantiehuisjes in Normandië zijn beschut gelegen in een mooie tuin die je veel privacy biedt. Je directe buren zijn ‘rust en ruimte’. Misschien hoor je een eekhoorntje over het dak trippelen of koeiengeloei vanuit de verte. Met je voeten in het gras en het ruisen van de wind op je privéterras is het heerlijk ontsnappen aan de stress van alle dag. Wie trek heeft kan ’s avonds aanschuiven om met andere gasten te genieten van de avondzon, een goed glas wijn en elkaars verhalen in onze ‘man cave’ met houtkachel. Niets moeten en weer helemaal tot jezelf komen, zo ‘zen’ kan een vakantie zonder vliegen zijn!

Gîtes in Basse-Normandië van Nederlandse eigenaar

Normandië is van een overweldigende schoonheid

Het leven is goed in Basse-Normandië. Het landschap is er ruim en glooiend en vol klaprozen. Je zult er meer dieren aantreffen dan auto’s. Zelf werden we tijdens onze eigen road trips door Normandië op slag verliefd op de omgeving. Én de voormalige kasteelboerderij die we nu de onze mogen noemen. Vanaf de lente tot aan de zomermaanden en zelfs in de herfstvakantie kunnen wij gasten verwelkomen. Wil je met Kerst komen? Dan is onze Grenier, het zolderappartement, een goede optie.

Voor jullie verblijf in Basse-Normandië bieden we drie gites aan. Elk met een eigen sfeer:

  • Le Grenier is een romantisch ingericht appartement dat onderdeel uitmaakt van het hoofdhuis. Het appartement heeft een 4-persoons familieslaapkamer.  € 450 p/2p/wk
  • Le Chalet is een gezellig ingerichte houten blokhut voor twee volwassenen en maximaal twee kinderen. € 425 p/2p/wk
  • La Bergerie is een landelijk huisje met het uiterlijk van een hooiberg. Het is dan ook het voormalige schapenhuisje. Natuurlijk is La Bergerie, net als al onze natuurhuisjes, van alle gemakken voorzien. € 400 p/2p/wk
  • Op het terrein staan een trekkershut voor kinderen die graag een eigen plek willen. Deze verhuren wij altijd samen met een huisje. +€ 25 p/wk
    Prijzen zijn ex toeristenbelasting van 3% voor elke volwassene, elke extra persoon: +€50 p/wk


De inrichting

Op vakantie zonder vliegen heeft als voordeel dat je meer bagage mee kunt nemen. Maar nodig is het niet. Je bent vooral lekker buiten en onze huisjes hebben alles al ‘in huis’! Al onze vakantiehuisjes beschikken over fijne bedden, een zitgedeelte, badkamer met toilet en een compleet ingerichte keuken. Beddengoed en handdoeken zijn ook voldoende aanwezig. Er is een grote dvd-collectie, er zijn boeken en spelletjes en aangrenzend aan het hoofdhuis is een wasruimte met wasmachines die je (tegen betaling) kunt gebruiken. In de gites en op het terrein maak je gratis gebruik van goede Wifi.

  • Volledig ingerichte gites voor 2-4 personen
  • Natuurhuisjes met weiden en bossen als buur
  • Strand op 20 minuten afstand
  • Nederlandse eigenaar
  • Perfecte uitvalsbasis voor strand- en ontdekkingsdagen
  • Ommuurde tuin met veel privacy
  • Handdoeken en beddengoed voldoende aanwezig en bij de prijs inbegrepen
  • Gratis Wifi
  • Tieners en avontuurlijke kinderen kunnen logeren in een eigen trekkershut
  • Sociale honden welkom

Direct je Frankrijk ‘vakantie zonder vliegen’ boeken bij de eigenaar

De mooie Normandische kust, bij de landingsstranden

Kies je dit jaar voor een vakantie zonder vliegen en ga je voor een road trip naar of door Frankrijk? Basse-Normandië biedt geweldige mogelijkheden! Wil je een van onze gites huren, dan kun je deze rechtstreeks bij ons reserveren door onderstaand contactformulier in te vullen. Wij verhuren in principe per week.

Sois le bienvenu. Wees welkom!

Harry en Melinda