Niet naar Normandië? Dan naar Garderen!

Tot eind maart is Normandië nog even onbereikbaar als vakantiebestemming, en wat er daarna mag is onduidelijk. Maar als we niet naar Normandië kunnen, dan komt Normandië wel naar ons. Vanaf 1 maart (waarschijnlijk) tot 30 oktober staat het Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen in het teken van 75 jaar bevrijding.

De wereldtop van zandkunstenaars is naar het Gelderse plaatsje gekomen om de Slag om Arnhem, D-Day en het leven van Anne Frank in zand uit te beelden. Bij binnenkomst word je meteen getrakteerd op een indrukwekkende sculptuur van de dag van de geallieerde invasie op de stranden van Normandië op 6 juni 1944. Daarna voert de tentoonstelling je langs ruim 100 andere sculpturen.

Bij de anwb.nl/zandsculpturenfestijn zijn kaarten met 1,50 euro korting te krijgen voor ANWB-leden. Kijk voor meer informatie en openingstijden op:

zandsculpturen.nl